BRÄNDIT

Panostamme ravintolisien ja terveystuotteiden puhtauteen sekä laatuun. Valitsemme ainoastaan parhaat tuotteet, jotka ovat osoittaneet positiivisen vaikutuksensa ja mikäli tuote ei täytä laatuvaatimuksiamme, otamme sen pois valikoimastamme. Käytämme monia tuotteita itse ja meidän valikoimastamme ei löydy yhtään sellaista tuotetta, jota emme voisi itse kuvitella käyttävämme.

Ravintolisä

Valmistettaessa ravintolisiä ilman magnesiumstearaattia tai muita voiteluaineita, tarvitaan erityisiä koneita, jotka kykenevät täyttämään kapselit pulverin pölyämisestä huolimatta. Kapseleiden täyttäminen ilman vahoja vie puolet enemmän aikaa kuin täyttäminen niitä käyttäen. Tästä johtuen tuotteet ilman magnesiumstearaattia ovat vaikeampia, ja myös kalliimpia, valmistaa.

Meidän mielestämme laadukkaan ravintolisän täytyy olla helposti imeytyvä jokaiselle ja hyödyksi keholle. Tuotteen sisältäessä piilotettuja tai julkaistuja lisäaineita, jotka ovat vain eduksi tuottajan lompakolle, ei ole meidän mielestämme korkealaatuinen.

Thorne Research ja Supreme Nutrition–tuotteet täyttävät nämä vaatimukset. Tuottamalla tuotteita kaikista herkimmille henkilöille, ovat tuottajat avanneet kokonaan uuden osa-alueen ravintotukea tarvitseville potilaille. Tuotteiden puhtaus johtaa parempaan imeytymiseen (absorboitumiseen) ja kohonneeseen biosaatavuuteen. Me olemme ylpeitä saadessamme työskennellä juuri näiden tuotteiden parissa.

Mikä on hyvän laatuinen ravintolisä? Lue lisää terveyssivuilta täältä!

 

 

Comments are closed