HOIDOT

Kinesiologia-terapia

Meille tulevat asiakkaat ovat kokeilleet lähes kaikkea, tuloksetta. Me olemme vuosien ajan keränneet kaikenlaista, mikä voi stressata kehoa. Ruokaa, mikrobeja, eläimiä, ilmaperäisiä allergioita, metalleja, säteilyä jne. Näistä olemme sitten tehneet protokollan. Sopeudumme asiakkaiden tarpeisiin.

Ensimmäisellä käyntikerralla käymme läpi kaikki testit nähdäksemme, mikä stressaa hermojärjestelmää ja millä tavoin voimme korjata stressin. Käyttämiämme hoitomuotoja on paljon; ravitsemusterapia, dieetti, detoxkuurit, akupunktio, monenlaiset psykomotoriset hoidot esim. ”tapping” neuvonnan, stressiterapian ja tarvittaessa myös rauhallisen kodin (hyvä unenlaatu yöllä auttaa paranemisessa), saavuttamisen muodossa.

Me yritämme kaikin muodoin saada hermojärjestelmän parasympaattiseksi eliminoimalla kaikki, tekemämme protokollan mukaiset, stressitekijät. Hermojärjestelmän ollessa parasympaattinen, me emme ole yhtä yliherkkiä ja jaksamme parantua sekä kuntoutua. Testaamme myös asiakkaan yleiskuntoa, primitiivistä elintä/rauhasta ja HPA-akselia saadakseen kehon itsestään parantumisen käyntiin.  Asiakas saa sitten mukaan omahoito-ohjelman kotiinsa, jotta hän voi itse tukea kehon omaa itsestään parantumista.

Uudella käyntikerralla käymme protokollan läpi, nähdäksemme muutokset verrattuna viime kertaan ja käymme läpi seuraavat hoidontarpeet.

Comments are closed